Προσφορά: Μελέτη Ασφαλείας Δικτύου
07/05/2018
Show all

Συνεργασία United Security – ΕΥΚ Α.Ε.

 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία της United Security με την εταιρεία ΕΥΚ Α.Ε., η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με τον επαγγελματικό καθαρισμό και επάξια κατέκτησε μία θέση μεταξύ των 5 πρώτων εταιρειών του κλάδου στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα έχει επεκταθεί στο χώρο του Facility Management, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται στην ΕΥΚ Α.Ε. για τις καθημερινές τους ουσιώδεις ανάγκες σε υπηρεσίες, όπως καθαρισμοί, ασφάλεια, συντηρήσεις κτιρίων, κήπων κ.λπ., αφήνοντάς τους ελεύθερους να επικεντρωθούν στο βασικό αντικείμενό τους.

Εξειδικευμένα στελέχη της ΕΥΚ Α.Ε. επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του πελάτη, αξιολογούν τα δεδομένα που τους γνωστοποιεί, και με οδηγό την πλήρη τεχνική περιγραφή των εργασιών, συντάσσουν σχέδιο εργασιών και ενεργειών για την ομαλή και ποιοτική υλοποίηση του έργου. Καθημερινά, υπάρχει επόπτης του έργου, έμπειρο στέλεχος της ΕΥΚ Α.Ε., που οργανώνει, κατευθύνει και εποπτεύει την καλή εκτέλεσή του, τη συμπεριφορά του προσωπικού, κ.λπ. Ο επόπτης είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας, όπου σε άμεση επικοινωνία με τους υπευθύνους των εγκαταστάσεων του πελάτη επιλαμβάνεται άμεσα για τη λύση τυχόν προβλήματος.

Ενδεικτικά, στις προσφερόμενες υπηρεσίες της ΕΥΚ Α.Ε. περιλαμβάνονται:

  • Ολοκληρωμένη διαχείριση κτιρίων
  • Υπηρεσίες καθαρισμού & απολύμανσης
  • Υπηρεσίες ασφάλειας και φύλαξης κτιρίων
  • Υπηρεσίες Catering


Με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα προσφέρει την απαιτούμενη διαφοροποίηση στο χώρο της Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε και θα δικαιώσουμε την επιλογή σας.
 
Με εκτίμηση,

 
Για την ΕΥΚ Α.Ε.
Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος